Podstavec k toaletě, 39x22x17cm, bílá ST002

Kód: ST002
3 hodnocení
Značka: Sapho
690 Kč –65 %
Podstavec k toaletě, 39x22x17cm, bílá ST002
690 Kč –65 % 240 Kč / ks 198 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (3-7dní)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zdravotní pomůcka speciálně vyvinuta jako doplněk pro zvýšení ůhlu a uvolnění konečníku při vyměšování. Kombinuje tak zdravotní výhody podřepu s luxusem záchodové mísy.

Výhody a popis

Podřep je přirozenější a méně namáhavý. Po celém světě 1,2 miliardy lidí vylučují stolici v podřepu a je u nich naprosto minimální výskyt divertikulózy (výchlipky v tlustém střevě, a méně hemeroidů).

Japonští  lékaři analyzovali tři polohy: standardní sezení, mírný podřep a úplný podřep. Radiografické pozorování i namáhavost průběhu potvrdilo, že v úplném podřepu dochází k nejlepšímu otevření rekta a tedy i nejpohodlnější defekaci.

Podle často citované izraelské studie jsou zároveň lidé spokojenější, pokud k defekaci došlo v poloze v podřepu. Všech 28 dobrovolníků v letech 17 - 66 let, kteří se studie účastnili, potvrdili, že defekace v podřepu byla jednodušší. Naopak v běžném posedu může ne zcela otevřené rektum vést ke „neúměrně zvýšenému úsilí“. Již dříve autor studie, Dov Sikirov, poznamenal, že poloha v podřepu je „jedinou přirozenou polohou“ pro defekaci.

 

.

Doplňkové parametry

Kategorie: KOUPELNOVÝ NÁBYTEK A OSVĚTLENÍ
Barva: Bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: